Vakgarage Auto Carma

Welkom op de website van Vakgarage Auto Carma!  Wij zijn dé garage in Rotterdam en omgeving voor alle automerken. Samen met alle Vakgarages bieden wij een full-service aanbod voor elk automerk. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. Ook úw auto is bij ons in vertrouwde handen. Voor onderhoud en reparaties, voor schadeherstel en het repareren van kleine parkeerdeukjes, voor het inbouwen van alarmsystemen, het tinten van ramen en nog veel meer zijn wij het vertrouwde adres.

 

Vakgarage staat niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar u kunt mee profiteren van gezamenlijke inkoopvoordelen! Zo ben u zeker van een goede prijs naast onze gebruikelijke kwaliteit. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend.


Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Voor APK-Keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage Auto Carma aan het juiste adres. Maak ook kennis met onze service. Onze Vakgarage werkplaats bevindt zich aan de Tristanweg 3, 3077 CR te Rotterdam 010-479 54 64.


Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe SEAT of een occasion zult u bij Vakgarage Rotterdam gegarandeerd slagen. Onze showroom bevindt zich aan de Burgemeester van Slijpelaan 3, 3077 AC te Rotterdam 010-479 25 77.


Voor nadere informatie over Auto Carma SEAT dealer en Skoda erkend reparateur verwijzen wij u naar onze algemene website www.autocarma.nl

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.